Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرج – در حالی که ستاد مدیریت بحران استانداری البرز اعلام کرده است به دلیل سرمای هوا و لغزندگی معابر تنها مقاطع پیش دبستانی و دبستان ها در روز سه شنبه تعطیل هستند اما برخی مدارس سایر مقاطع کرج نیز در اقدامی خودسرانه کلاس های درس را تعطیل کرده اند.

قدس آنلاین- گروه استانها- زهره رزمی آذر: در چند روز گذشته  و با بارش برف شدید در برخی استان ها از جمله البرز مدارس در تمامی مقاطع تعطیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما بر اساس مصوبه آخرین جلسه کمیته بحران استانداری البرز برای امروز سه شنبه اعلام شد تنها پیش دبستانی ها و مدارس ابتدایی تعطیل خواهند بود و سایر مقاطع تحصیلی باید دایر و کلاس های درس در آن برگزار شود.

با این حال مشاهده شد دانش آموزان مقطع متوسطه نیز یا با اعلام مدارس به سر کلاس نرفته اند و برخی نیز پس از یک ساعت حضور در مدرسه و در تماس مرکز آموزشی با والدین تعطیل شده اند واز خانواده ها خواسته شده برای بردن فرزندان خود اقدام کنند.

مدارس علت این تصمیم را عدم حضور نیمی از دانش آموزان در مدارس، قطعی گاز و برق و نیمه تعطیل شدن کلاس های درس عنوان کرده اند و معلمان نیز به همین دلیل از حضور در کلاس ها خودداری کرده اند.

 والدین دانش آموزان نیز با توجه به سرما و یخبندان و آب گرفتگی معابر و ترافیک در خیابان های اصلی سطح  شهر، با مشقت فراوان مجبور شده اند با ترک محل کار خود به مدارس مراجعه کنند تا فرزندانشان را تحویل بگیرند.

یکی از والدین دانش آموزان در این ارتباط گفت: وقتی به مدرسه مراجعه کردیم و وارد حیاط شدیم با برف ۴۰ سانتی که سطح حیاط مدرسه را پوشانده بود مواجه شدیم.

وی ادامه داد: در مسیر درب مدرسه تا ساختمان، راهی را در حیاط مدرسه باز کرده بودند که  دانش آموزان فقط به سمت کلاس های خود بروند.

این شهروند کرجی تصریح کرد: سوال من این است که آیا با این شرایط و سرمای موجود انتظار می رود تا دانش آموزان به درس توجه ای کنند؟

یکی دیگر از والدین دانش آموزان نیز با گلایه از این بی نظمی ها گفت: مسئولان به خوبی به شرایط حاکم بر شهر و اوضاع نابسامان معابر شهری آگاهی دارند و سوال من اینجاست که چرا تا رسیدن به شرایط پایدار مدارس به شکل کامل تعطیل نشد؟

وی ادامه داد: در نتیجه این تصمیم شاهد هستیم والدین با تماس مدرسه به مدرسه مراجعه کردند تا دانش آموزان را به خانه باز گردانند والبته در این بین برخی ها نیز به دلیل مشکل تردد اصلا به مدرسه نیامده اند.

این ولی دانش آموز بیان کرد: با توجه به اینکه دانش آموزان مقاطع متوسطه امتحانات خود را به پایان رسانده اند خوب بود مدیریت بحران با توجه به سرما و برودت هوا  و مشکل تردد مردم مدارس را تا آخر هفته تعطیل اعلام می کرد تا نه دانش آموزان سرگردان شوند  ونه والدین آنها.

بلاتکلیفی مدارس در روزهایی که بارش برف و لغزندگی معابر را شاهد هستیم این سوال را در اذهان ایجاد می کند که ستاد بحران براساس چه مولفه هایی تصمیمات خود را اتخاذ می کند و چرا در نهایت مدارس به شکلی بی نظم خود اقدام به تعطیلی مدارس می کند.
آیا در تصمیم سازی های ستاد بحران نظرات کارشناسی آموزش  وپرورش و شرایط کنونی مدارس لحاظ نمی شود که اینگونه شاهد نیمه تعطیل شدن کلاس های درس باشیم.

امید می رود مسئولان مربوطه در چنین مواردی بر اساس واقعیت ها تصمیم گیری کنند تا مشکلات مدارس پس از اتفاقاتی این چنینی دوچندان نشود و گریبان مردم را نگیرد.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۱۱۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • تعطیلی مدارس دهستان بخش سندرک میناب
  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد